Egyes szolgáltatások csomagokban kaphatóak, míg más szolgáltatásaim fix áron. De ha úgy érzed, hogy nem teljesen fedik le az itt leírt szolgáltatások a te igényeidet, akkor írj az egyedi árajánlatért!

Kismama fotózás

Testedben egy új élet növekszik. Már nem az vagy, aki pár hónappal korábban. Kismama vagy, aki egy igazán különleges időszakot élhet át.

Ne hagyd, hogy a pillanat, ez az érzet és időszak feledésbe merüljön!

Újszülött fotózás

Megérkezett. Nézegeted és elcsodálkozol azon, hogy ő pár nappal ezelőtt még a pocakodban lubickolt, most pedig ott szuszog melletted.

Ne hagyd, hogy a pillanat, ez az érzet és időszak feledésbe merüljön!

Gyerkőc és családi fotózás

Gyerkőckéd most múlt 1 éves. Egyet pislogsz és az oviban a jelét mutogatja neked, majd kettőt pislogsz és már az iskolatáskával a vállán sétáltok hazafelé.

Ne hagyd, hogy a pillanat, ez az érzet és időszak feledésbe merüljön!

Hétköznapi portré fotózás

Ha kellene rólad néhány jó fotó, amelyek a te személyiségedet tükrözik, amelyekre ránézve azt mondhatod: “IGEN, ez én vagyok”!

Tedd meg az első lépést, és ismerd meg magad egy fotózás kapcsán! 

Glamour fotózás

Szeretnéd meglepni kedvesed, vagy ízlésesen nőies, bájosan dögös képeket szeretnél magadról? Akkor ez az ajánlat érdekelhet!

Tedd meg az első lépést, és ismerd meg magad, egy ilyen fotózás kapcsán!

Esküvő és jegyes fotózás árak

Eljegyeztétek egymást, és már a nagy napot tervezve az esküvőfotózáson gondolkodtok? Szeretnétek, ha az esküvőtök napjáról minden fontos pillanat meg lenne örökítve? Kedvelitek a letisztult, egyszerű, mégis vibrálóan izgalmas fotókat?

Akkor ne is olvassatok tovább, kérjetek azonnal árajánlatot!

Céges imázs és portré fotózás árak

Most indítottad el vállalkozásod vagy már régóta a pályán vagy, és kellene néhány hiteles, friss fotó rólad, az embereidről és vállalkozásodról, amelyek hűen tükrözik azt amit céged képvisel?

Minden vállalkozás más és másképp épül fel, ezért kérj “személyre szabott” árajánlatot!  

Rendezvény fotózás árak

Rendezvényre készülsz és szeretnéd, ha az esemény pillanatai profi modón lennének rögzítve, hogy aztán a képek valós üzenetet közvetítsenek?

Válaszd ki a csomagok közül, hogy melyik lenne megfelelő erre az alkalomra!