Egyedi könyvek kézzel készítve. A legjobb választás a fontos pillanatok megőrzésére.

Egy könyv, amely rólatok, a családodról, barátaidról szól, bármikor segít felidézni életed kiemelten fontos eseményeit és otthonod dísze lehet. A fotókönyvek minőségi anyagokból, szakértelemmel, egyedileg, kézzel készülnek. Különböző színű borítók és különböző lapfajták közül választhattok.

Fine Art

Technológia

A fotókönyvek lapjait lézer levilágítással fotópapírra világítják, majd előhívják. Az eljárás megegyezik a hagyományos fénykép előhívással.
Lapok

Az albumok lapjai prémium minőségű és 1 mm vastag papírból készülnek. Ez amellett, hogy időtálló sokkal exkluzívabb megjelenést biztosít a könyvnek. A könyv minden lapja síkban nyílik, mely akár egész lapos képek készítésére is tökéletes módot biztosít. Fontos tudni, hogy a papír 100%-ban ujjlenyomatmentes, így a könyv hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét. A lapokat tartós kötés tartja egyben, mely egy valódi könyv érzetét kelti.

Borító

Minden könyvet keményborítóval készítenek, mely igény esetén akár különbözőképpen elhelyezett süllyesztett képablakkal is kiegészíthető. Emellett különböző színű minőségi kreatív könyvkötészeti papírok, selymek, műbőrök közül választható ki a borító anyaga.

Méretek

A könyvek különböző méretben kérhetőek, viszont minden esetben a minimális lapmennyiség 15 db laptól kezdődik.
Választható méretek:

  • 20×20 cm
  • 20×30 vagy 30×20 cm
  • 30×30 cm